Общество

На блокпостах в районе Мариуполя гвардейцы задержали четырех подозрительных граждан

2 июня 2018 16:17

Військовослужбовці Національної гвардії України, що виконують завдання у складі Об’єднаних сил, протягом 31 травня 2018 року на блокпостах, що розташовані в районі м. Маріуполь, затримали 4 осіб за підозрою у порушенні українського законодавства.

Зокрема, 31 травня о 20:15 під час несення служби на блокпосту, що розташований в м. Маріуполь, наряд у складі військовослужбовців НГУ у ході перевірки маршрутного автобусу «Волноваха – Маріуполь» звернув увагу на пасажира, який поводився нервово та підозріло. Було прийнято рішення даного громадянина доставити на модуль Національної поліції для перевірки та встановлення особи.

За результатами перевірки по базі даних Національної поліції, було встановлено, що мешканець міста Горлівка причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Громадянина було затримано та доставлено в районний відділ Національної поліції.

О 22:10 на блокпосту, що на західній околиці Маріуполя, спільний наряд з військовослужбовців та поліцейських зупинив для перевірки рейсовий автобус, що слідував за маршрутом Миколаїв – Маріуполь. Під час перевірки було встановлено, що один з пасажирів, уродженець с. Явкине Баштанського району Миколаївської області, мешканець селища Казанка, на підставі результатів перевірки по базі даних ГУ НП в Донецькій області підозрюється у зв’язках із незаконними збройними формуваннями.

Громадянин був затриманий і переданий працівникам Мангушівського ВП ГУ НП Донецької області за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 260 ККУ (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

О 23:05 під час несення служби на блокпосту, що розташований в м. Маріуполь, наряд в ході спільної перевірки разом з працівниками Укртрансбезпеки перевірили вантажівку КАМАЗ. У результаті було виявлено, що водій – мешканець міста Маріуполь порушив правила вимог експлуатації транспортного засобу, а саме статтю 48 закону України «Про автомобільний транспорт».

На компанію, яку обслуговує даний водій було складено протокол.

Того ж дня о 23:20 під час несення служби на блокпосту, що розташований в м. Маріуполь, наряд у складі військовослужбовців НГУ зупинив для перевірки разом з працівниками Укртрансбезпеки вантажівку MAN. У результаті перевірки було виявлено, що водій-мешканець міста Сєверодонецьк, порушив статтю 39 закону України про автомобільний транспорт. Після цього на компанію, яку обслуговує даний водій, було складено протокол про порушення вимог статті Закону України про автомобільний транспорт № 39 (Документи, на підставі яких виконуються пасажирські перевезення).


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling