Политика

ООС: Оккупанты обстреляли КПВВ "Майорское"

2 июня 2018 07:26

За прошедшие сутки, 1 июня, российско-оккупационные войска продолжали испытывать на прочность оборону защитников Крымского, Свитлодарска, и Мариуполя. Наши войска вели активную оборону и адекватно отвечали на действия противника.

Об этом сообщили в пресс-центре Операции объединенных сил.

По данным военных, оккупанты 33 раза нарушали режим прекращения огня, из них 3 раза применяли тяжелое вооружение.

"Потерь нет. Три оккупанта уничтожено, 2 ранено", - говорится в сводке.

В районі населеного пункту Кримське, що на Луганщині, а також на Горлівському напрямку в районі населених пунктів Троїцьке та Луганське ворог вдавався до провокацій, відкривав турбуючий вогонь зі стрілецької зброї. Підрозділами об’єднаних сил вогневі точки противника були швидко подавлені.

В районі Авдіївки та на інших напрямках відзначається застосування окупантами снайперів. Водночас, наші підрозділи вживають низку контрснайперських заходів, не допускаючи активізації снайперського вогню противника.

Активні бойові дії продовжують тривати в районі населених пунктів Чермалик, Павлопіль, та Широкине. Противник двічі застосовував на цьому напрямку важке озброєння - 122-мм артилерію та 82-мм міномети.

За добу, що минула, поранення отримав 1 український воїн, якого оперативно було доставлено до шпиталю, де йому була надана медична допомога.

Упродовж поточної доби втрат наших військ немає. Втрати противника, за даними розвідки, склали 3 окупанта знищено та 2 поранено.

Сьогодні, о 6.10 ранку російсько-окупаційні війська обстріляли із стрілецької зброї КПВВ «Майорське». Постраждалих, на щастя, немає.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling