Новости

В пункте пропуска "Бачевск" у украинца обнаружили три старинные банкноты (фото)

30 мая 2018 17:24

Під час здійснення огляду автомобіля марки «Nissan» казахської реєстрації, на якому виїжджав до Росії наш співвітчизник, прикордонний наряд в коробці серед особистих речей чоловіка виявив три старовинні банкноти: «Один рубль» 1898 р.в., «20 крон» 1913 р.в. та «Один червонец» 1937 р.в.

Наразі виявлені банкноти, які, можливо, становлять історичну та культурну цінність, вилучено. На правопорушника складені адміністративні матеріали.

Нагадаємо, що минулої доби в пунктах пропуску «Бачівськ» та «Катеринівка» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці запобігли спробам незаконного переміщення через кордон інших банкнот.

Зокрема росіянин віз з України банкноту Української Народної Республіки «10 шагів» 1918 р.в. та старовинний патефон, виготовлений у 30-х роках минулого століття. А наш співвітчизник серед особистих речей перевозив до Росії старовинні грошові знаки: купюри «Государственный кредитный билет» номіналом «Один рубль» 1898 р.в., «Три рубля» 1905 р.в. та «Двадцать пять рублей» 1909 р.в.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling