Общество

На Черниговщине обновлены все сервисные центры МВД (фото)

23 мая 2018 18:29

Реформа сервісних центрів МВС триває: у Чернігові презентували 59-ий оновлений сервісний центр МВС.

Громадяни тут зможуть отримати послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчень водія, а також видачі довідок про несудимість. Центр працює за адресою: вул. Шевченка, 162а, з вівторка по суботу без обідніх перерв. Понеділок та неділя ‑ вихідні дні.

«Відтепер у Чернігівській області оновлено всі сервісні центри МВС. Сучасні та прозорі центри, оформлені в єдиному візуальному стилі також працюють у Прилуках, Ніжині та Мені, а в населених пунктах, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС, громадян обслуговує мобільний сервісний центр МВС. Центр у Чернігові щоденно зможе надавати близько 150 послуг» ‑ коментує начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Сервісний центр МВС у Чернігові в середньому щомісяця надає близько 1500 реєстраційних операцій та 800 послуг із видачі та обміну посвідчень водія. Це майже 60% навантаження сервісних центрів МВС усієї області.

За останні 2 роки в новоствореній структурі сервісних центрів МВС відбувся ряд важливих впроваджень, серед яких: онлайн-замовлення довідки про несудимість, впровадження нових екзаменаційних питань, за якими складають іспити для отримання посвідчення водія – тепер вони є у відкритому доступі на сайті Головного сервісного центру МВС. Також на сайті працює онлайн-тренажер для підготовки до теоретичного іспиту з ПДР.

З початку 2018 року в Чернігівській області функціонує мобільний сервісний центр МВС. Послугами пересувного центру вже скористалися жителі міст Кіпті, Бахмач та Носівка Чернігівської області. Загалом мобільний сервісний центр МВС надав громадянам 173 послуги.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling