Харьков

Самая старая собака в Украине оказалась харьковчанкой! (фото)

23 мая 2018 18:10

Мопсу по кличке Луша исполнилось 18 лет, написала на своей странице в Facebook руководитель национального ресстра рекордов Ляна Ветрова.

МОПС ЛУША ВИЗНАНА НАЙСТАРІШИМ СОБАКОЮ В УКРАЇНІ
25 травня 2018 року у Харкові буде офіційно оголошено рекорд тривалості життя найстарішого собаки в Україні! Рекордсменом-довгожителем в категорії «Жива природа» стала мопсик Луша Товстеньке Щастя, якій виповнилося аж 18 років.
У перерахунку на людський вік, Луша прожила 126 людських років, - так свідчить таблиця вікових відповідностей. Мопси живуть 12-15 років, і мало хто з них - довше. Тож Луша не просто заслужена пенсіонерка, а й рекордсменка серед собак-старожилів. Хоча вона завжди мала веселу та життєрадісну вдачу, проте останнім часом вдається взнаки старість. Тож тепер улюбленим заняттям для старенької Луші є просто полежати.
Головна наша вимога до рекордів тривалості життя тварин, це - документальне підтвердження віку. Господарі Луші надали усі необхідні документи, які дають підстави вважати її найстарішим собакою в Україні, вік якої офіційно підтверджений.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling