Общество

Необычным бойцам Нацгвардии обеспечивают полноценную диагностиику и лечение (фоото)

18 мая 2018 16:19

Спеціалісти ветеринарної медицини Західного оперативно-територіального об’єднання та Навчального центру НГУ на чолі із начальником служби безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Національної гвардії України полковником Олегом Кашляком взяли участь в Українській ветеринарній конференції, яка відбулась у Львові на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Під час проведення конференції службові собаки військових частини Національної гвардії України Львівського гарнізону отримали повне кваліфіковане обстеження на сучасному обладнанні. Були проведені дослідження з кардіології, гастроентероскорпія, риноскопія, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини.

«Підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини, які працюють зі службовими собаками – пріоритетне питання для нас, адже від рівня їх кваліфікації залежить безпека та здоров’я собак, що в свою чергу впливає на якість виконання службово-бойових завдань за призначенням»,- розповів начальник служби безпеки харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Національної гвардії України полковник Олег Кашляк.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling