Харьков

На Харьковщине завершились соревнования по гвардейскому кросфиту (видео)

18 мая 2018 15:01

Протягом 3 днів відбувалась боротьба між командами на першість Східного оперативно-територіального об’єднання НГУ з функціонального багатоборства. Кросфіт – спортивний напрямок, який користується значною популярністю як серед військових, так і в середовищі молоді. Суть його полягає у виконанні однієї за одною силових вправ без відпочинку за найкоротший час.

Змагання проходили в три етапи: особисто-командна силова вправа, про що ми писали раніше; другий день - воєнізований крос зі стрільбою, метанням гранат та подоланням перешкод у складі підрозділу; під час третього етапу гвардійці змагались у військово-спортивній естафеті.

Третій день змагань був багатим на яскраві моменти емоцій та надзусиль, які прикладали хлопці для перемоги своєї команди. Вони виносили з «поля бою» умовних поранених, змагалися у швидкісному бігу, переносили ящики з боєприпасами і дерев’яні колоди, катали величезні покришки з вантажівок і, нарешті, штовхали автомобіль ISUZU.

Під час змагань на спортивному майданчику вирував командний дух, адже всі бійці відчували підтримку товаришів. Між командами місця розподілилися наступним чином: І – команда 3 бригади оперативного призначення (м. Харків), другу сходинку зайняли бійці військової частини 3051 (м. Суми), на третьому місці – військові спортсмени 15 полку НГУ (м. Слов’янськ).

«Такі змагання згуртовують колектив, створюють сприятливий клімат братерства та взаємодопомоги. Попереду нас чекають змагання на першість Нацгвардії», – підсумував начальник фізичної підготовки і спорту управління підполковник Віталій Бухаринов.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling