Харьков

Гвардейцы доверят процесс модернизации техники харьковчанам

18 мая 2018 13:46

Начальник відділу бронетанкової техніки полковник Юрій Андрієць та начальник служби з організації ремонту полковник Сергій П’ятигорець з робочим візитом побували на кількох заводах, які займаються модернізацією та ремонтом бронетанкового озброєння.

На державному підприємстві «Харківський автомобільний завод» офіцери Головного управління разом з директором заводу Олексієм Грабовцем обговорили питання, що стосуються ремонту та модернізації бронетранспортерів БТР-60 військових частин Національної гвардії України.

В результаті перемовин найближчим часом будуть укладені контракти на проведення модернізації БТР-60ПБ, які стоять на озброєнні в багатьох частинах НГУ.

Потім директор заводу представив присутнім виробничі потужності підприємства, ознайомив з процесом ремонту основних вузлів та агрегатів військової техніки.

До речі, в день обговорення майбутнього контракту, одна з модернізованих на «ХАЗі» бронемашин попереднього замовлення вже була повністю готова до відправки у військову частину 3012 Південного ОТО.

З керівництвом «Заводу спеціальних машин» офіцери обговорили процес ремонту бронетранспортерів БТР-4Е та дійшли взаємної згоди.

На державному підприємстві «Харківське конструкторське бюро машинобудування імені Морозова» провели спільну нараду за участі спеціалістів з озброєння та техніки Східного територіального управління. На ній розглядалися аспекти виконання попередніх контрактів та перспективи подальшого виробництва БТР-4Е для потреб Нацгвардії.

З заводом, що займається ремонтом двигунів, незабаром планується підписання договорів щодо проведення відповідних робіт з силовими установками танків Т-64.

«Ми провели кілька плідних зустрічей з керівництвом заводів Харкова. Під час них домовились про проведення визначально-відомчих випробувань двох зразків техніки – модернізованого БТР-60 та пересувного польового комплексу з ремонту та обслуговуванню легкої броньованої техніки», - зазначив полковник Сергій П’ятигорець.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling