Политика

Полторак совершил рабочую поездку в район выполнения задач в рамках ООС

10 мая 2018 15:02

Министр обороны Украины Степан Полторак совершил рабочую поездку в район выполнения задач в рамках Операции Объединенных сил на территории Донецкой и Луганской областей.

Основной целью визита была проверка выполнения задач Объединенными силами на данном этапе, а именно за 10 дней с начала проведения операции. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Минобороны Украины.

Генерал армії України Степан Полторак перевірив організацію виконання завдань зі стримування російської агресії, які покладені на Об’єднані сили, а також стан взаємодії всіх елементів військового, правоохоронного та цивільного блоків, які входять до складу ОС.

Міністр оборони України заслухав Командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва та інших офіцерів об’єднаного командного пункту за напрямками діяльності.

Зокрема, основна увага була зосереджена на ситуації в районі проведення операції, а саме щодо загострення на лінії бойового зіткнення, проблем, які існують, та шляхи їх усунення, а також яких результатів досягнуто з урахуванням саме досвіду проведення ООС.

— Сьогодні 10 днів з початку операції Об’єднаних сил, і тому я прибув сьогодні для того, щоб дізнатися, з якими труднощами ви стикнулися зараз на початку проведення операції, а також саме головне визначити кроки, які нам потрібно здійснити для вирішення цих проблемних питань у найкоротші терміни, — зазначив генерал армії України Степан Полторак.

Глава оборонного відомства акцентував свою увагу на необхідності максимального зосередження зусиль на удосконаленні роботи з облаштування опорних пунктів, допуску до району проведення операції, забезпеченні та підготовці резервів, зменшенні до мінімуму втрат серед особового складу, підвищенні рівню військової дисципліни, а також визначенні нагальних потреб в необхідному озброєні, боєприпасах та інших матеріальних та технічних засобах.

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак також заслухав начальника Головного управління розвідки генерал-лейтенанта Василя Бурбу щодо організації роботи зі взаємодії між розвідувальними органами, які залучені до операції Об’єднаних сил.

Окремо обговорювалися питання взаємодії військової та цивільної складових операції, інформаційного забезпечення операції, сприяння роботі журналістів, волонтерів та інших осіб, які допомагають ЗС України.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling