Харьков

В Харькове поймали очередного педофила

7 мая 2018 15:17

По ходатайству Харьковской местной прокуратуры №3 Орджоникидзевский районный суд Харькова взял под стражу 56-летнего харьковчанина, которого подозревают в развращении малолетних (ч.2 ст. 156 УК Украины). Об этом сообщили в пресс-службе облпорокуратуры.

За інформацією керівника місцевої прокуратури Руслана Скуратовича, наразі встановлено, що жертвами чоловіка стали троє хлопчиків (2007, 2008 та 2006 р. н.).

За попередніми даними, першою жертвою став хлопчик 2007 року народження. Чоловік побачив дитину біля школи влітку 2016 року. На момент знайомства потерпілий навчався у першому класі. Дорослий спочатку просто поговорив с хлопчиком. У розмові з’ясувавши, що малий з багатодітної родини, яка мала скрутне матеріальне становище, запросив у гості, обіцяв допомогти матеріально. Згодом, пересвідчившись, що хлопчик йому довіряє, став частіше запрошувати додому та вчиняти розпусні дії (переглядав з дитиною порнографічне відео, торкався, намагався зняти одяг).

Вже в січні 2017 року зловмисник познайомився з на рік молодшим рідним братиком першого хлопчика. Діяв за відпрацьованою схемою: спочатку вкрадався в довіру, а потім розбещував.

В обох випадках за мовчання платив невеликі гроші.

Розпусні дії тривали доки у квітні цього року не зчинився скандал в одному з басейнів міста. Підозрюваний під час відвідування закладу спостерігав за тренуваннями дитячої групи. По закінченню занять йшов за хлопчиками у душову і роздягальню та спостерігав за дітьми. Кілька разів заводив бесіду з одним із хлопчиків, намагаючись розбещувати його. Однак малолітній злякався, втік з роздягальні та розповів все мамі. Жінка викликала поліцію.

Досудове розслідування триває. Проводяться слідчі дії. Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні.

Максимальна санкція статі передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling