Общество

Полиция просит помощи в установлении личностей неонацистов, бесновавшихся в ночном клубе Киева

6 мая 2018 15:52

Під час моніторингу інформаційних сторінок працівники поліції виявили матеріал, у якому дописувач розповідав про порушення законодавства: на концерт в один із нічних клубів прийшли відвідувачі із нацистськими татуюваннями та стягами зі свастикою.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 436-1 (Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу України, за якою передбачене покарання - обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк з конфіскацією майна або без такої.

Проводяться слідчі (розшукові) дії для встановлення всіх обставин події та притягнення винних осіб до відповідальності, повідомляє полція Києва.

Нагадаємо, про концерт розповіло видання Заборона. Концерт «Сокири Перуна» – не з тих типових музикальних заходів столиці, на які усі кияни та приїжджі звикли ходити. Гурт називають флагманом українського хейт-кору, а його соліста – патріархом правої сцени. Зазвичай на їх концерти з’їжджаються ультраправі різного віку з усіх куточків країни. Концерт відбувся у клубі Бінго:


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling