Харьков

Деду не понравился шум в беседке и он кинул туда "коктейль Молотова". Госпитализирована 13-летняя девочка

1 мая 2018 12:27

Полиция задержала 61-летнего жителя с.Доброволье (Близнюковский р-н, Харьковская обл.), бросившего бутылку с зажигательной смесью в беседку, где находилась 13-летняя девочка.

"Сосед потерпевшей бросил стеклянную бутылку с зажигательной смесью в летнюю беседку, в которой находилась 13-летняя девочка. В результате происшествия ребенок получил ожоги спины и правого плеча. В настоящее время состояние ее здоровья удовлетворительное, медики районной больницы предоставляют пострадавшей необходимую помощь", - сообщает отдел коммуникаций ГУ Нацполиции в Харьковской области.

До черговоїчастини місцевої поліції звернулась 31-річна мати дівчинки. На місце події виїжджало керівництво відділення та слідчо-оперативна група.

В ході проведення перевірки поліцейські встановили, що близько 18.00 61- річний сусід зайшов на територію домоволодіння, де гралися п’ятеро дітей. Йому не сподобалося, що на подвір'ї гучно грає музика та шумлять підлітки. Він кинув пляшку із запальною сумішшю у бік літньої альтанки. Окрім 13-річної дівчинки ніхто з дітей більш не постраждав. З місця події вилучено речові докази.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.2, 5 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Слідчі дії тривають.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling