Политика

Денисова требует от России предоставить медпомощь Балуху

16 апреля 2018 15:14

За інформацією представників Кримської правозахисної групи, Володимир Балух потребує якнайшвидшого медичного обстеження, оскільки стан його здоров’я погіршується з кожним днем.

«Під час судових засідань адвокати Володимира Балуха звертались із клопотанням про допуск лікарів до нього, втім суд відмовляє у задоволенні клопотання, посилаючись на задовільний стан здоров’я ув’язненого», - йдеться у звереннні.

Окрім того у ЗМІ поширено інформацію архієпископа Симферопольського про те, що в камері до Володимира Балуха застосовують фізичний і психологічний тиск, нібито за недотримання умов тримання.

«У зв’язку з цим, - наголошує Уповноважений у листі до російського Омбудсмена, - звертаюсь до Вас з проханням перевірити вищевикладену інформацію і у випадку її підтвердження, надати кваліфіковану медичну допомогу Володимиру Балуху, а також провести розслідування стосовно фактів фізичного та психологічного тиску по відношенню до нього. І прошу проінформувати мене про результати розгляду даного звернення».


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling