Криминал

Запорожские таможенники обнаружили гражданина Турции, который пытался спрятать на себе 60 упаковок лекарственного препарата

13 апреля 2018 11:02

Співробітники Запорізької митниці упередили незаконне ввезення ліків "кмітливим контрабандистом".

Вчора ввечері, 12 квітня, у запорізькому міжнародному аеропорту, під час оформлення пасажирів, що прилетіли зі Стамбулу, увагу митників привернув громадянин Туреччини, одяг якого був занадто теплим для весняної погоди – він був одягнений у пухову куртку та теплу кофту.

Пасажир для проходження митного контролю обрав спрощений порядок – "зелений коридор". Після перетину білої смуги йому було запропоновано надати речі для митного контролю, в результаті якого у внутрішніх карманах куртки з ознаками приховування знаходилось 60 упаковок лікарського препарату "Dysport". При цьому жодних дозвільних документів та медичних довідок пасажир не мав.

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2012 р. №458 знайдена кількість препарату перевищує дозволені обсяги ввезення громадянами на митну територію України.

Стосовно громадянина Туреччини складено протокол про порушення митних правил.

Зазначимо, цей дороговартісний препарат використовується в медицині для вирівнювання зморшок та інших лікувальних цілей. Його зберігання та транспортування вимагає дотримання жорсткого температурного режиму, який у даному випадку було порушено.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling