Харьков

Харьковский эко-парк пригласил гвардейцев на отдых (фото)

11 апреля 2018 10:21

Сонячними вихідними гвардійці-строковики військової частини 3017 відвідали затишний острівець живої природи - Еко-парк. Зоологічна колекція якого налічує понад 2000 тварин, а колекція приматів залишається однією з найбільших не тільки в Україні, а й у Східній Європі − до неї входять 200 мавп.

Тож екскурсоводи під час екскурсії, з захопленням розповідали військовослужбовцям про мешканців зоопарку, їх звички та характер, а особливо про тих, які зустрічаються в лісах України.

Не забутні враження в гвардійців залишила екскурсія по кінному комплексу, де мешкає близько ста копитних – коні, поні та віслюки.

«Харків – це моє місто, і цей парк став пам'яткою і невід'ємною частиною міста та улюбленим місцем усієї моєї родини. З останнього разу коли я відвідував його, з'явилося багато нових тварин і це не може не радувати, бо відпочинок для відвідувачів виходить насиченим і більш різноманітним», – поділився враженнями солдат Андрій Юрченко.

Понад три години захоплюючої і пізнавальної екскурсії для військовослужбовців пролетіли як одна мить. На завершення адміністрація парку привітала гвардійців Великодніми ласощами.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling