Общество

Начался визит представителей посольств Канады и США в Учебный центр НГУ (фото)

11 апреля 2018 11:26

Представники об’єднаної оперативно-тактичної групи – Україна (UNIFIER) Збройних сил Канади на чолі з офіцером взаємодії з НГУ капітаном Яном Кулом та представником групи радників з питань доктрини і освіти (DEAG) Офісу оборонного співробітництва при Посольстві США в Україні сержантом першого класу Джо Рамосом завітали у Навчальний центр Національної гвардії України.

Метою візиту є оцінка системи підготовки сержантського складу, інструкторів у Навчальному центрі та надання практичних рекомендацій щодо її вдосконалення.

В ході зустрічі з начальником відділу військової освіти та наукової роботи управління бойової та спеціальної підготовки полковником ГУ НГУ Сергієм Капелюшним, офіцерами Головного управління НГУ, командуванням Навчального центру закордонні колеги ознайомились із структурою, завданнями, можливостями Навчального центру та програмами підготовки сержантів та інструкторів.

Після обговорення гості відвідали планові заняття з інструкторами Навчального центру по методичній підготовці, відбувся показ навчальної матеріально - технічної бази. Зокрема було продемонстровано навчальні класи фахівців інженерної служби та служби РХБ захисту, комплексний тренажер екіпажів БТР-4Е, бойовий модуль БМ-7 (Парус), комп'ютеризований тренажерний комплекс підготовки військових спеціалістів та автомобільний тренажер підготовки водіїв вантажного автомобіля КРАЗ, тир, капличку та Кімнату Бойової слави Навчального центру.

В подальшому іноземна делегація ознайомиться з організацією та методикою проведення занять з особовим складом, що перебуває на навчанні в Навчальному центрі.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling