Политика

"Пасхальное перемирие": 35 обстрелов, 5 воинов получили ранения

9 апреля 2018 07:15

За минувшие сутки российско-оккупационные войска совершили 35 обстрелов позиций украинских защитников, применив при этом вооружение, запрещенное минскими соглашениями.

Как сообщает пресс-центр штаба АТО, в результате вражеских обстрелов ранения получили пятеро украинских защитников.

Зокрема на Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів агресор обстрілював наші укріплення поблизу Луганського. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї вогонь вівся по захисниках Світлодарська. Також гранатомети окупанти застосували неподалік Кримського та Валуйського.

На Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї агресор вів вогонь по наших укріпленнях поблизу Водяного, Лебединського, Богданівки, Кам’янки, Пищевика та Широкиного. Крім цього, в районі Богданівки ворог застосував озброєння БМП, неподалік Водяного, Гнутового та Пищевика – великокаліберні кулемети, по захисниках Авдіївки, Павлополя, Талаківки та Шахти «Бутівка» – стрілецьку зброю, а по оборонцях Широкиного – вівся снайперський вогонь.

Унаслідок бойових дій п’ятеро українських воїнів отримали поранення. Постраждалих захисників оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling