Харьков

Как харьковские гвардейцы к Пасхе готовились (фото)

8 апреля 2018 15:26

Пекарі військової частини 3005 Східного ОТО по-материнськи подбали про своїх солдатів і спекли для них більше 500 пасок до головного свята усіх християн - Великодня. Хлопці і не підозрювали, що під час служби в НГУ їм теж вдасться перейнятися атмосферою свята.

З кожним роком пекарі частини покращують свій рецепт випічки, щоб всі хлопці залишилися задоволені і теж приєдналися до святкування.

«Щороку ми намагаємося вдосконалити рецепт, додати щось нове, щоб було ще смачніше. Дуже приємно бачити обличчя солдат, які їдять із задоволенням і приходять дякувати», - розповідає головний технолог пекарні Лідія Дмитрівна.

В цьому році, як і в минулому, пекли паски в чистий четвер. А вже в неділю, в день Воскресіння Христового, за традицією солдати і військовослужбовці за контрактом збираються в храмі Андрія Первозванного, щоб освятити паски, а після – «тестувати» їх в їдальні на святковому сніданку.

«У неділю я приїду в наш храм з дружиною і синами, для нас це вже стало традицією. Приїжджаємо сюди щороку, вважаю, що саме так повинен починатися цей святковий день», - ділиться прапорщик Сергій Писарєв.

Тому солдатські матері можуть не хвилюватися за своїх синів, адже у Слобожанському з’єднанні військовослужбовці відзначать це свято як прийнято, а пекарі подбали про те, щоб вони були ситі.

Студенти факультету кіно-, телемистецтва Харківської державної академії культури

Марина Глибянска і Юлія Трубіцина


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling