Политика

Нацгвардия Украины и жандармерия Турции договорились о сотрудничестве на новом качественном уровне

6 апреля 2018 20:14

Командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров домовився з Головнокомандувачем жандармерії Турецької Республіки генералом армії Аріфом Четіном про виведення співпраці між структурами на абсолютно новий якісний рівень.

Про це керівники двох структур говорили під час зустрічі на території командування Стамбульського округу у п’ятницю, 6 квітня, у рамках офіційного візиту української делегації на чолі з командувачем НГУ до Турецької Республіки.

Під час зустрічі Юрій Аллеров зауважив на важливості виведення співпраці на абсолютно новий якісний рівень. Водночас Аріф Четін висловив цілковиту готовність до такої співпраці за всіма напрямками, які складають взаємний інтерес.

Командувач НГУ обговорив зі своїм турецьким колегою питання обміну досвідом щодо організації телекомунікаційної системи та оперативного реагування, а також системи кіберзахисту. Крім того, Нацгвардія України зацікавлена в обміні досвідом з жандармерією Туреччини у системному підході до організації системи логістики, а також з питань підготовки особового складу та діяльності підрозділів спецпризначення.

Юрій Аллеров подякував Аріфу Четіну за підтримку Нацгвардії України на шляху до здобуття статусу повноправного члена Міжнародної асоціації сил жандармерії та поліції в статусі військової установи (FIEP).

Водночас у рамках візиту до Туреччини українська делегація ознайомилася з роботою Управління жандармерії «Маслак» у м. Стамбул та з особливостями роботи Ситуаційного центру Командування жандармерії провінції Стамбул.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling