Харьков

В частях Восточного ОТО НГУ состоялись полевые занятия инженерных подразделений (фото)

6 апреля 2018 17:38

Заняттям в польових умовах передували декілька годин теорії, на яких начальники інженерних служб військових частин нагадали військовослужбовцям тактико-технічні характеристики різних типів та видів мін, порядок їх установки та знешкодження. Всі разом розглянули питання інженерної розвідки, фортифікаційного обладнання визначеного району та заходи безпеки при проведенні підривних робіт.

Перейшовши до практики, військовослужбовці відпрацьовували роботу відділення розмінування під час зачистки місцевості від вибухонебезпечних предметів, виконували різні види робіт на інженерній техніці, займались маскуванням споруд та обладнання.

«Підвищити майстерність, індивідуальні можливості та вміння саперів під час виконання завдань за призначенням як самостійно, так і у складі інженерних підрозділів – мета зборів, яку успішно досягли», - начальник інженерної служби 5 Слобожанської бригади підполковник Олександр Білан.

«Хоча особовий склад і показав досить високий рівень знань, на цьому ми зупинятися не будемо, адже гасло саперів «Сапер попереду перших», — зазначив на підбитті підсумків польового виходу начальник інженерної служби військової частини 3017 капітан Іван Уваров.

Група інформації і комунікації Східного ОТО

Фото з військових частин


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling