Криминал

Под Харьковом полиция нашла 9-летнего беглеца из Донецкой области

6 апреля 2018 13:43

Несовершеннолетнего путешественника из Дружковки полицейские обнаружили в Харьковской области. Вернуть парня домой правоохранителям Дружковки помогли работники станции Гусаровка (Харьковская обл.), которые заметили, что подросток находился без сопровождения взрослых.

Об этом сообщили в полиции Донецкой области.

По поверненню хлопця додому, 31-річна мати навіть і не підозрювала, де весь цей час перебував її син. 9-річний школяр пішов гуляти на вулицю вчора вдень, а повернувся разом із співробітниками поліції майже вночі.

Виявилось, що у пошуках розваг хлопець вирішив мандрувати. Діставшись міським транспортом до залізничного вокзалу, хлопець сів на попутну електричку та поїхав кататись, доки не опинився на станції Гусарівка Харківської області. Побачивши розгубленого хлопця, який зізнався що сам він з Дружківки, працівники станції зв’язались з правоохоронцями.

Доки хлопця повертали назад із сусідньої області, співробітники ювенальної превенції Дружківського відділення поліції взялись за пошуки матері, щоб з’ясувати всі обставини, де і як хлопець міг загубитись. Проте жінки не було вдома, а коли вона повернулася, то навіть і не виявила зникнення сина, поки їй не повідомили поліцейські.

Крім того це вже була не перша мандрівка хлопця. Торік на краматорському блокпосту його зняли з рейсового автобуса, коли він прямував до тітки. Хлопець пересаджувався з автобуса на автобус та не помітив, як опинився у сусідньому місті.

Відносно матері поліцейські склали протокол за с. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» та проведено профілактичну бесіду, щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling