Экономика

Генштаб согласовал заявки на 4G

4 апреля 2018 18:50

Об этом сообщается на странице ГУ связи Генштаба в соцсети:

Головне управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України повідомляє, що до 2 квітня 2018 року надано близько 1400 погоджень (100 відсотків заявок) на включення базових станцій мобільних операторів Lifecell , Kyivstar та Vodafon, що працюють за технологією 4G. Таким чином, шлях до впровадження ще однієї новітньої технологій зв’язку в Україні відкрито.
Проведена робота була копіткою та виконувалася індивідуально для всіх базових станцій, кожна з яких має свій діапазон частот, потужність, географічне розміщення та інші особливості. Необхідність погоджень полягає в забезпеченні електромагнітної сумісності базових станцій мобільного зв’язку з радіоелектронними засобами Збройних Сил України та інших військових формувань, що працюють в інтересах оборони.
Враховуючи велику суспільну значимість впровадження технології 4G в Україні, всі заявки, що надійшли від Українського державного центру радіочастот в Генеральний штаб Збройних Сил України, були опрацьовані оперативно, раніше визначених Законом термінів.
Головне управління зв’язку та інформаційних систем і надалі буде сприяти впровадженню в Україні новітніх технологій, оскільки їх використання є важливим у забезпеченні обороноздатності Держави.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling