Харьков

На Харьковщине судили вора из ВСУ

29 марта 2018 14:51

Вирок Жовтневого районного суду від 20 березня опублікований у Єдиному реєстрі судових рішень, передає Depo.Харків.

За даними суду, обвинувачений у серпні 2017 року в побутовій кімнаті казарми НТУ "ХПІ", що розташована на вулиці Полтавський Шлях, 195, вкрав мобільний телефон, який належав його знайомому. У вересні 2017 року в житловому блоці казарми він вкрав банківську картку, а також аркуш із пін-кодом, після чого приятель зловмисника зняв з рахунку 1,2 тис. грн. У жовтні та листопаді в побутовій кімнаті казарми порушник вкрав ще два мобільних телефона.

На суді обвинувачений провину визнав та розповів, що проходив військову службу в Збройних Силах України, після чого уклав контракт та служить на факультеті військової підготовки в НТУ "ХПІ".

У 2017 році захворіла його матір, у зв'язку з чим він був вимушений взяти кредит у розмірі 60 тис. грн на її лікування. Коли прийшов час повернути гроші, він і вирішив скоїти крадіжки.

На момент судового розгляду чоловік повністю відшкодував потерпілим завдані збитки.

Суд визнав його винним у скоєнні злочинів за ч.1 ст.357, ч.1 ст.185, ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік та шість місяців.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling