Общество

В Бахмуте попрощались с известным волонтером (фото)

29 марта 2018 16:14

Громадського діяча, патріота, керівника найбільшої в місті громадської організації і голову найбільшої волонтерської родини в Бахмуті Сергія Гончарова поховали 28.03.2018 року на Маріупольскому кладовищі. Сказати слова пошани і попрощатися з побратимом, колегою, рідною людиною прийшли більше двохсот чоловік.

Люди почали збиратися, у дворі родини Гончарових, де відбулася панахида за покійним. Близькі, друзі, колеги, члени «Бахмута Українського» згадували про роль Сергія Олексійовича у розвитку волонтерського руху в Бахмуті, його цілеспрямованість, активну громадську позицію і нестримне бажання розвивати незалежну Україну.

На похованні не були присутні представники органів місцевого самоврядування Бахмута. Провести керівника волонтерської організації приїхав голова Зайцівської військово-цивільної адміністрації Володимир Веселкин.

Як написала у себе в Фейсбуці донька покійного Єлизавета Ганчарова, це був «останній мітинг» за участю Сергія Гончарова і його традиційно закривали Гімном України.

Джерело: bahmut.in.ua


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling