Харьков

В Харькове прошел первый этап чемпионата Нацгвардии по рукопашному бою (фото)

29 марта 2018 14:02

У рамках проведення чемпіонату на базі товариства «Динамо» завершився кваліфікаційний етап змагань.

Учасники чемпіонату демонстрували техніку виконання прийомів рукопашного бою. Кожен прийом, який у випадковому порядку отримував в білеті спортсмен, мав бути виконаний чітко, швидко, з реальними зусиллями і з дотриманням правил безпеки.

«Спортсмени мали продемонструвати 5 прийомів рукопашного бою: це прийоми самострахування, ударна техніка, прийоми зі зброєю та інше. Всі ці прийоми взяті з програми фізичної підготовки, які повинен знати і виконувати кожен боєць Національної гвардії України. Всі учасники змагань набрав від 80 балів і вище, при максимальній оцінці 150 балів, тобто це досить високий показник», - зазначив начальник відділу фізичної підготовки і спорту Головного управління НГУ полковник Сергій Лещеня.

Нагадаймо, що до основного етапу, який відбудеться 29-30 березня, допускаються лише ті учасники, які успішно пройшли кваліфікацію і набрали необхідну кількість балів.

За результатами першого дня змагань всі спортсмени, які приїхали для участі у чемпіонаті, показали хороші результати і представлятимуть свої територіальні об’єднання та військові частини.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling