Политика

Командующий ВМС Украины проверил состояние социально-бытовых условий в реактивно-артиллерийском полку

29 марта 2018 14:50

28 березня командувач Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірал Ігор Воронченко перевірив стан справ у реактивно-артилерійському полку, де нещодавно бійці скаржилися щодо незадовільних соціально-побутових умов.

В ході робіт було перевірено стан об’єктів військової частини, а також розглянуті попередні результати перевірки фактів звернення військовослужбовців.

Комісією, яка здійснювала перевірку, було встановлено, що військовослужбовці, які виклали відео, не повинні були знаходитися у зазначеному приміщенні, адже воно не облаштоване для проживання. Зараз з’ясовується обставини, які до цього призвели, та ступінь провини керівництва військової частини. За результатами перевірки винних посадових осіб буде притягнуто до відповідальності.

Віце-адмірал Ігор Воронченко зазначив, що ця військова частина була сформована у період російської агресії проти України, а також, що інфраструктуру підрозділу розбудовували майже з «нуля».

— За півтора роки існування військової частини основні зусилля були зосереджені на проведенні ремонтних робіт у казармах для військовослужбовців строкової військової служби і місцях несення служби. На даний час ми приступили до підготовки гуртожитку для проживання військовослужбовців-контрактників, — додав він.

За словами командувача ВМС, питання створення належних соціально-побутових умов для військовослужбовців є пріоритетним завданням, виконання якого він буде вимагати від командирів всіх ланок.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling