Харьков

Индекс промышленной продукции по Харьковской области составил 103,7%

26 марта 2018 12:17

У січні–лютому 2018 р. порівняно з аналогічним періодом минулого року, індекс промислової продукції по Харківській області становив 103,7%. На підприємствах переробної промисловості обсяг випуску продукції збільшився на 5,3%; добувної промисловості і розроблення кар’єрів – на 3,1%; з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – зменшився на 3,7%.

Найбільший приріст виробництва промислової продукції спостерігався у машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання – на 24,9%.

У виробництві хімічних речовин і хімічної продукції збільшення склало 23,0%; у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – 20,1%; у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – 17,2%.

Зменшення випуску промислової продукції спостерігалось у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання – на 1,1%; у виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – 7,6%; у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 11,2%; у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – 15,0%; у виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів – 16,9%.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling