Общество

В Ровенском гарнизоне стартовала благотворительная акция по сдаче крови для детей

22 марта 2018 07:46

В Рівному, за участю військовослужбовців Збройних Сил України, стартувала благодійна акція «Стань донором — врятуй життя дитині!»

Добровольцями стали представники військових частин оперативного командування «Захід» та зонального відділу військової служби правопорядку.

За словами сержанта військової служби за контрактом окремого радіотехнічного батальйону повітряного командування «Захід» Олексія, він із своїми бойовими товаришами вперше тут. Раніше чоловік був донором крові тільки заради порятунку своїх рідних. Він прийшов сюди, бо усвідомлює, що чужої біди не буває, а діти — це найцінніше в житті кожного батька та захисника Вітчизни.

— Наші діти заслуговують найкращого, таким шляхом ми зробимо черговий крок аби українська нація була здорова та сильна, — переконує сержант.

Здача крові триватиме впродовж місяця. Ставши на шлях допомоги хворим дітям, військовослужбовці Збройних Сил України закликають представників інших військових формувань, громадських організацій, пересічних жителів міста не бути байдужими й приєднуватися до акції «Стань донором — врятуй життя дитині!»


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling