Политика

Между Украиной и Кувейтом будет упрощенный визовый режим

18 марта 2018 14:13

Президент України Петро Порошенко провів переговори з еміром Держави Кувейт шейхом Сабахом аль-Ахмадом аль-Джабером ас-Сабахом.

"Було досягнуто домовленість щодо спрощення візового режиму на основі взаємності та включення України до переліку держав, громадянам яких візи оформлюються в міжнародному аеропорту Кувейту або в електронному вигляді. Такий крок має сприяти активізації контактів ділових кіл та відкрити додаткові можливості для національних туристичних галузей", - повідомила прес-служба глави Української держави.

П.Порошенко підтвердив зацікавленість української сторони в активізації гуманітарних зв'язків з Кувейтом, зокрема обмінів у сферах культури, освіти, науки та медицини.

За підсумками переговорів відбулося підписання низки українсько-кувейтських документів щодо співробітництва у військовій сфері, галузі фізичної культури і спорту, молодіжній сфері, а також щодо наукового співробітництва.

Емір Кувейту наголосив, що його країна послідовно виступає проти будь-якої агресії проти держав.

У свою чергу П.Порошенко висловив подяку кувейтському керівництву за послідовну підтримку територіальної цілісності і суверенітету України.

П.Порошенко запросив еміра Кувейту відвідати Україну з візитом.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling