Общество

Военных моряков взялись обучать иностранным языкам (фото)

7 марта 2018 08:34

Особовий склад Військово-Морських Сил ЗС України в черговий раз проходить курси з вивчення іноземної мови на базі Військової академії міста Одеси.

До навчання, яке відбувається на постійній основі, від українських ВМС та інших видів і родів ЗС України залучаються усі категорії військовослужбовців.

Заступник завідувача кафедри іноземних мов Військової академії міста Одеси Людмила Гайошко наголосила, що викладачі приділяють максимум уваги якості навчально-виховного процесу, від слухачів же потрібні мотивація і бажання вчитися.

За словами військових моряків, знання іноземних мов допомагає ефективніше та продуктивніше виконувати завдання за призначенням, відкриває нові можливості щодо участі в міжнародних заходах, а також є вагомим фактором просування по службі.

Після занять усі бажаючі курсанти та слухачі відвідують мовний клуб, де мають гарну можливість поспілкуватися і попрактикуватися у граматиці з безпосередніми носіями мови. На даний час це інструктори ЗС Канади, які з задоволенням навчають українських військовослужбовців особливостям сучасної іноземної мови.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling