Общество

Бойцы АТО просят украинцев помочь в реализации проекта реабилитации

2 марта 2018 17:02

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив Олександр Швецов:

Привіт,я не знаю чи прочитаєш Ти це, але дуже хочеться)))с пробую, а вдруг))))

Ми з тобою якось познайомилися у шпиталі, я той хлопець, що без ноги..., хоча розумію що врядше згадаєш, але дуже вірю))

Чого я пишу тобі...?! Я є організатором проекту #busofheroes, ціль якого в тому, щоб наші хлопці, які отримали важкі поранення на сході країни, мали змогу їздити по черзі до Люрду (Франція) на прощу, туди у травні зїзджаються військові зі всього світу, то святе місце, де людям являлась свята Богородиця. В тому місці щорічно сцілюється багато людей, і потім військові зі всього світу моляться за мир у всьому світі. Я мав таке щастя там побувати, я багато де побував ,і мені шкода, що багато хлопців не має такої можливості.

Мені буває трохи ніяково коли я показую побратиму свої фото з різних країн, а потім помічаю, що в нього навіть телефон без камери...

Я дуже хочу разом з ними подорожувати, дорогою до Люрду заїзжати до різних костьолів, базелік, храмів, молитися разом з ними.

Я дуже хочу бачити посмішку на їх обличчях, хочу їх витягувати з їх депресій хоча б на тиждень, і разом вирішувати їх проблеми в таких поїздках...

Нам потрібна Твоя підтримка, нас не чують... навіть друзям в фб складно зробити репост публікацій, я маю свій бусик спрінтер, він на 16 чоловік, він не дуже комфортабельний, але їде!)) Я буду водієм. Нам потрібно пригорнути увагу спонсорів тільки для пального та проживання там.

Це не такі великі кошти, тому ми і запровадили таку акцію як фото з написом #busofheroes, якщо люди як Ти нас підтримають то в нас все вдасться, і дай Бог вже наступного року нас буде їхати туди вже ціла колона...!!!

Дякую, з вірою в те що Ти це прочитаєш...


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling