Общество

Ужгородские гвардейцы ищут мотивированную молодежь

1 марта 2018 18:14

Військовослужбовці 4 батальйону військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, що дислокуються в Ужгороді, продовжують знайомити молодь із військовою службою в лавах Національній гвардії України.

Цього разу військовослужбовці завітали до вихованців Ужгородського центру професійно-технічної освіти.

Під час зустрічі нацгвардійці поділилися з юнаками та дівчатами інформацією про те, які виконують завдання та реформами, що наразі тривають в Нацгвардії. Кілька десятків підлітків, з цікавістю слухали і ставили питання, що їх цікавлять.

Також було детально роз’яснено умови проходження військової служби за контрактом та запропоновано юнакам у майбутньому виконати свій почесний обов’язок перед Батьківщиною у лавах Національної гвардії України.

"Ми регулярно проводимо подібні заходи, – розповідає командир 4 батальйону військової частини 3002 майор Олег Конопляник, – адже майбутнє нашої держави залежить від молодих, енергійних та творчих людей, які можуть і мають бажання творити державу, яка б була мрією для кожного українця. І даний захід, це показ можливостей і перспектив військової служби у Національній гвардії України".

Під час бесіди молодим людям пояснили, що за період проходження військової служби, вони матимуть змогу розвиватись і проявляти себе в інших сферах діяльності та, не зупиняючись на досягненому, здобути вищу освіту у відомчих навчальних закладах.

"Я задоволений тим, що мав змогу поспілкуватись з студентами і поділись досвідом про проходження військової служби у лавах Національної гвардії України. До нас було чимало питань, на які ми надали вичерпні відповідь", – розповідає солдат військової служби за контрактом Артем Коломоєць.

По завершенню кожен присутній отримав буклети та журнали, у яких розміщено інформаційні матеріали про Нацгвардію.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling