Политика

На Западной Украине проводят сборы с резервистами ВСУ (фото)

1 марта 2018 17:26

До окремої механізованої бригади, яку очолює полковник Олександр Жакун, прибули військовослужбовці та офіцери запасу, які саме в складі цієї бригади брали участь у бойових діях на сході України в різні періоди проведення АТО.

Для відновлення бойових спроможностей та злагодження у складі підрозділів із військовослужбовцями оперативного резерву першої черги проходитимуть збори на одному із загальновійськових полігонів оперативного командування «Захід».

Представники підрозділів бригади зустрічають та супроводжують команди військовослужбовців резерву, які прибувають із військкоматів, проводять перевірку наявності усіх викликаних на збори осіб, розподіляють офіцерів, сержантів та солдатів запасу по підрозділах. Крім того, для отримання грошового забезпечення для кожного з військовослужбовців запасу були оформлені всі необхідні фінансові документи. Військовослужбовці оперативного резерву повністю екіпіруються, проходять медичне обстеження, переодягаються у військові однострої й прибувають у розташування завчасно підготовленого наметового містечка. Зважаючи на великі морози у військовому таборі приділено підвищену увагу обігріву приміщень, харчуванню та медичному обслуговуванню резервістів.

Під час шикування командир бригади наголосив, що збори це чудова нагода відновити військові навички та набути нових спроможностей у військовій справі. За його словами кожен резервіст завжди має можливість призватись до лав бригади, уклавши новий контракт.

Окремі резервісти пройдуть навчання в навчальних центрах, частина залишиться в підрозділах, до яких було їх розподілено.

Слід наголосити, що залучені на збори резервісти пройдуть всі етапи військової підготовки: покращать фахову та індивідуальну підготовку з урахуванням сучасної специфіки виконання армійськими підрозділами завдань, а також візьмуть участь у бойовому злагодженні в складі свого підрозділу з виконанням бойових стрільб.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling