Криминал

Полиция разыскала сбежавшую из харьковской больницы девочку

28 февраля 2018 15:10

Полицейские Харьковщины разыскали пропавшую накануне девочку. Информация о том, что из больницы сбежала 15-летняя пациентка, поступило в Шевченковский отдела полиции 26 февраля. Совместными усилиями полицейских местонахождение беглянки было установлено в течение суток.

Медики повідомили поліцейським, що дівчинка сирота, але в неї є опікун. До лікарні дівчина була доставлена для надання медичної допомоги.

На пошуки зниклої був орієнтований весь особовий склад харківської поліції. Працівники поліції відпрацювали усі ймовірні маршрути, за якими могла піти чи поїхати пацієнтка. Також були встановлені свідки, які бачили дівчинку в різних місцях міста.

Завдяки допомозі небайдужих громадян поліцейські відшукали втікачку.

До працівників Зміївського відділу поліції звернулися місцеві жителі. Жінка розповіла, що її чоловік виявив на залізничному вокзалі дівчинку, яка перебувала без нагляду дорослих. Чоловіку стало її шкода і він вирішив прихистити дитину у себе вдома. Наступного дня подружжя вирішило повідомити про цей факт місцеву поліцію. Наразі із дівчиною працюють поліцейські для з’ясування усіх обставин події.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling