Харьков

Для молодежи, которая не желает служить "срочку": интересный и законный выход

20 февраля 2018 15:29

Про переваги військової служби у резерві розповіли студентам Слов’янського коледжу транспортної інфраструктури військовослужбовці військової частини 3035 Східного оперативно-територіального об’єднання НГУ. Такі заходи проходять регулярно і вже приносять свої плоди.

Командир стрілецького взводу (резерву) старший лейтенант Дмитро Друзін розповів студентам четвертого курсу про умови набору у резерв, відповів на численні питання молодих людей та зазначив: «Сьогодні багато молоді цікавиться службою в резерві, проте у нас ще є вакансії, якими Ви можете скористатися».

«Дуже цікава і корисна інформація. Скоріше за все я скористаюсь цією пропозицією. Така форма служби має зацікавити тих, хто не бажає проходити строкову службу», - зауважив студент Данило Полосенко.

«До нас приходять переважно хлопці з п’ятнадцятирічного віку. Загалом навчається півтисячі студентів. Щойно ви говорили із старшокурсниками. Я думаю, наші хлопці, а це випускники, зацікавляться цією інформацією. Вона цікава і для нас – матерів. Скажімо, на військовій кафедрі на молоду людину чекають необхідність платити за навчання, купляти амуніцію, а потім ще й служити в обов’язковому порядку», - зауважила заступник директора з навчально-виховної роботи коледжу Вікторія Плоха.

«Треба призиватися! Все влаштовує. Я займаюсь спортом активно дев’ять років, виступав як в ролі судді, так і сам борюсь. Я - самбіст», - розповів студент Андрій Чічін, який також зацікавився службою за контрактом в резерві.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling