Криминал

Под Харьковом в результате пожара погибли два человека

18 февраля 2018 17:32

В райцентре Харьковской области городе Валки в результате пожара, возникшего в двухэтажном многоквартирном жилом доме из-за неосторожного обращения с огнем при курении в нетрезвом состоянии, по ул.Шевченко, 2 человека погибли, еще трое госпитализированы. Об этом сообщили в ГУ ГСЧС.

17 лютого о 21:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому багатоквартирному житловому будинкуу м. Валки на вул. Шевченко, 24.

До місця події негайно виїхав пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС 59-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Валки у складі 2-х відділень на автоцистернах. На момент прибуття підрозділу горіли домашні речі та перегородки в квартирі на першому поверсі. Площа пожежі складала близько 30 кв.м.

Мешканцями будинку до прибуття рятувальників на місце пожежі було врятовано та передано до швидкої допомоги двох потерпілих.

Рятувальники поспішили на допомогу і вивели на свіже повітря 50 мешканців будинку, з низ 6 дітей.

У результаті пожежі постраждали 3 чоловіка, власник квартири, де виникла пожежа та два його товариша. Після огляду лікарями їх було госпіталізовано до Валківської районної лікарні з діагнозом алкогольне сп’яніння та отруєння чадним газом.

Також, у квартирі де виникла пожежа, під час проведення розвідки вогнеборцями були виявлені тіла 2-х загиблих чоловіків.

Пожежу було локалізовано о 22:16, а о 23:15 ліквідовано. У гасінні пожежі брало участь 10 рятувальників та 2 пожежні автоцистерни.

Причина виникнення пожежі встановлюється.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling