Общество

Гвардейцы помогают пограничникам в охране границы под Черновцами (фото)

11 февраля 2018 16:54

Особовий склад окремої гірсько-патрульної роти військової частини 1241 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України продовжує здійснювати службово-бойове завдання з посилення охорони державного кордону України на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Селятин» Чернівецького прикордонного загону.

«Залучення військовослужбовців Національної гвардії України дає нам змогу збільшити щільність прикордонних нарядів на даній ділянці відповідальності. А також забезпечити прикриття тилових підступів до прикордоння, тим самим наростити ешелонованість побудови державного кордону», - зазначив заступник начальника штабу Чернівецького прикордонного загону Державної прикордонної служби України підполковник Сергій Мазур.

Залучення військовослужбовців Національної гвардії України разом з прикордонниками на державному кордоні з Румунією пов’язано з активізацією протиправної діяльності контрабандистів, а саме незаконним переміщенням товарів підакцизної групи.

Для виконання завдань у гірській місцевості Чернівецької області особовий склад окремої гірсько-патрульної роти НГУ використовує снігоходи та квадроцикли. Це дає можливість спільним нарядам гвардійців та прикордонників швидко зреагувати, у разі виявленні незаконної діяльності на державному кордоні України з Румунією.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling