Общество

Полиция, пограничники и миграционная служба начали операцию "Мигрант"

10 февраля 2018 16:07

Приказ о проведении операции был подписан министром внутренних дел Украины Арсением Аваковым, сообщает пресс-служба МВД.

Это будет совместная отработка Национальной полиции, Государственной пограничной службы и Государственной миграционной службы - сообщил первый заместитель главы Нацполиции Вячеслав Аброськин сегодня, 10 февраля, на рабочем совещании с оперативными подразделениями.

В’ячеслав Аброськін зазначив, що метою загальнодержавних профілактичних заходів є виявлення іноземців, які своїми діями впливають на криміногенну ситуацію в країні.

Він підкреслив, що оцінка результатів роботи будь-якого регіону буде проводитися виключно за результатами видворення або припинення злочинів особами, які прибувають в Україну з метою організації протиправної діяльності. Відтак зловмисники повинні бути витворені з країни, навіть якщо вони не беруть безпосередньо участь в реалізації самого злочину.

«Це лідери злочинних груп, «злодії в законі». Така категорія громадян повинна бути під нашим пильним контролем. Необхідно відстежувати їх діяльність з моменту прибуття на територію країни. Оперативні підрозділи мають володіти інформацією ще на етапі підготовки до скоєння злочину та оперативно затримувати зловмисників», - підкреслив В’ячеслав Аброськін.

Він зазначив, що такі заходи сприятимуть зменшенню негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію в регіоні та державі загалом.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling