Новости

Украинские военные снимаются в историческом фильме

21 января 2018 14:08

Уже четвертий день поспіль близько 150 військовослужбовців Президентської бригади Національної гвардії України знімаються у фінальній сцені історичного екшну “Крути 1918. Захист”. Просто посеред поля неподалік села Підгірців, що на Київщині, гвардійці виконують ролі в масових сценах запеклого бою між українськими студентами та багатотисячною армією російської Червоної гвардії, повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

За словами одного із бійців, солдата Віктора Кирилюка, усі гвардійці задоволені від участі у знімальному процесі цієї стрічки.

“До знімального майданчика нас привозять одразу з частини. Хоч робота триває від самого ранку й до пізньої пори, відношення організаторів кінознімання до нас чудове — своєчасне харчування та теплий чай забезпечено”, — розповідає Віктор.

Кінострічка присвячена 100-річчю бою під Крутами, під час якого близько 300 українських студентів та гімназистів протистояли багатотисячній радянській армії. В основі сюжету лежить історія молодих людей — героїв свого часу, які самовіддано стали на захист Батьківщини. На тлі цих трагічних та водночас героїчних подій зароджується кохання головних героїв картини — Софії та Андрія.

Режисер стрічки Олексій Шапарєв розповів, що виготовлення фільму розпочалося ще на початку осені минулого року. За цей час було проведено кінознімання різної складності — від використання спец- та піротехнічних ефектів до участі тварин та каскадерів. На екранах кінотеатрів стрічку планують показати у жовтні.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling