Общество

Армейцы пришли на помощь жителям Белгород-Днестровского (фото)

20 января 2018 16:20

Колектив окремого понтонно-мостового полку Збройних Сил України, що дислокується у Білгород-Дністровському на Одещині, вкотре прийшов на допомогу мешканцям міста у скрутній ситуації.

Днями внаслідок складних погодних умов населений пункт було частково знеструмлено. На заклик місцевої громади військові виділили автономну пересувну дизельну електростанцію потужністю 75 кіловат.

Командир ремонтної роти полку старший прапорщик Леонід Єрьоменко разом з електриком-дизелістом прапорщиком Андрієм Пагулом та водієм старшим солдатом Сергієм Шабаневичем доставили електростанцію на територію станції підйому води «Південна» та забезпечили безперебійну роботу одного з насосів.

Внаслідок отриманої додаткової потужності уже надвечір мешканці багатоповерхівок житлових масивів Південний та Сонячний отримали змогу створити необхідні запаси води до повного відновлення електропостачання міста

Особовий склад полку готовий і надалі надавати необхідну допомогу місцевим мешканцям у разі погіршення погодних умов чи інших загроз стабільності в регіоні.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling