Криминал

Бандюки ОРДО не дают "Водафону" чинить мобильную связь

20 января 2018 09:01

СЦКК: ОРДО не надає гарантій безпеки на проведення ремонтних робіт «Vodafone Україна» на окупованій частині Донеччини, повідомляє Главное з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Українська сторона СЦКК повідомляє, що 19.01.2018 фахівцями компанії «Vodafone Україна» за сприяння української сторони СЦКК, штабу АТО та СММ ОБСЄ в Україні завершено ремонтні роботи щодо відновлення працездатності пошкодженого обладнання мобільного оператора в районі населеного пункту Весела Гора (Луганська область). Це дозволяє у повному обсязі забезпечитипослугами мобільного зв’язку усіх абонентів Vodafone, які проживають на окупованій частині Луганської області.

Разом з тим, усі заявки компанії «Vodafone Україна» на проведення ремонтно-відновлювальних робіт пошкодженого обладнання в районі населеного пункту Оленівка (Донецька область), підтверджені гарантіями безпеки штабу АТО та, за сприяння СММ ОБСЄ, передані ОРДО, залишаються без реалізації. На цей час гарантій безпеки проведення робіт з боку ОРДО не надано.

На думку української сторони СЦКК, все це є свідченням незацікавленості керманичів ОРДО у відновлені роботи мобільної мережі оператора «Vodafone Україна» на окупованій частині Донеччини.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling