Харьков

В зоне АТО гвардейцы отметили Крещение (фото)

19 января 2018 15:08

Святкове богослужіння, окропління святою водою місць несення служби та відпочинку особового складу і безумовно купання в ополонці – так відзначили бійці нацгвардії свято Господнього благословіння в зоні проведення АТО.

У Маріупольському полку святкове освячення води у храмі Покрови Пресвятої Богородиці провів капелан протоієрей Любомир, який окропив свяченою Йорданською водою усіх присутніх після завершення служби. Військовослужбовці та прихожани храму послухали святкову літургію.

«Разом із батьками кожен рік ходив до церкви на Водохреща, тому така можливість бути присутнім у храмі у велике свято дуже порадувала», − поділився враженням солдат Сергій.

До кожного місця несення служби на Луганщині, а також до Слов’янського полку завітали військові капелани отець Михайло і отець Діонісій, які привітали гвардійців із Водохрещам, та окропили бійців свяченою водою. Також священики доставили освячену воду на блокпости та опорні пункти.

Особовий склад 3 бригади оперативного призначення взяв участь у богослужінні в Храмі Архангела Михаїла, що в Новоайдарі.

Бійці ж слов’янського полку здійснили християнський обряду Водохрещі – купання в Святогірській ополонці.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling