Политика

В АТО 2 обстрела, никто не ранен

19 января 2018 06:24

"Несмотря на взаимное соблюдение режима прекращения огня на протяжении всего вчерашнего дня, российско-оккупационные войска в темное время суток все же обратились к коварной провокации и совершили обстрел позиций Вооруженных Сил Украины из оружия, запрещенной минского договоренностями". Об этом говорится в сводке пресс-центра штаба АТО.

На Луганському напрямку ворог вів вогонь з 82-мм мінометів по наших опорних пунктах поблизу Щастя. Також з міномету калібру 120-мм були обстріляні позиції у районі населеного пункту Луганське.

Загалом, минулої доби, противник 2 рази порушив режим тиші. В обох випадках українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений. Водночас, під час проведення інженерних робіт на Донецькому напрямку отримав бойове травмування один військовослужбовець Збройних Сил України. Його оперативно було доставлено до військового госпіталю та надано необхідну медичну допомогу. Життю українського воїна ніщо не загрожує. Військові медики характеризують стан його здоров’я як задовільний.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling