Общество

Бойцы Нацгвардии находятся в постоянном контакте с психологами и капелланами в АТО

18 января 2018 19:27

Гвардійці, які виконують завдання у зоні АТО, пройшли експрес-діагностику та помолились за перемогу. Психолог Національної гвардії України і військовий капелан отець Михайло об’їхали позиції НГУ та поспілкувалися з військовослужбовцями. Офіцер-психолог провів експрес-тестування військовослужбовців для визначення особливостей адаптації до екстремальних умов несення служби.

«Особовий склад налаштований позитивно. Це бійці, які виконують задачі у таких умовах не вперше. Всі почуваються добре», − оцінив психолог за результатами роботи.

Отець Михайло, який вже не вперше приїжджає до гвардійців, поспілкувався з бійцями та провів спільну молитву. Всі бажаючі гвардійці мали можливість посповідатися, причаститись та помолитись за перемогу, за рідних та близьких. Такі акції проводяться регулярно та спрямовані на покращення психологічного супроводу військовослужбовців Національної гвардії України у зоні проведення АТО. Незабаром військові психологи і капелани проведуть спільні заходи на місцях несення служби до свята Водохреща.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling