Общество

Волонтеры собирают средства на аппарат искусственной вентиляции легких для детей

16 января 2018 18:14

Міжнародний благодійний фонд «Справедливість» розпочав акцію #Допоможи_дитині_дихати, з метою придбання апарату штучної вентиляції легень AVEA вартістю 978 000 гривень.

Щороку в Україні помирає багато дітей у зв'язку з нестачею апаратів штучної вентиляції легень. Разом ми можемо змінити цю катастрофічну ситуацію. Апарат потребують новонароджені діти, що знаходяться на лікуванні в Інституті Педіатрії, Акушерства та Гінекології НАМН України в місті Києві.

Руками дітей створені баночки-скарбнички, які різні компанії встановлюють у власних офісах, ресторанах, барах та інших місцях, щоб кожен працівник, кожен відвідувач, який хоче допомогти мав змогу це зробити.

На підтримку акції також було організовано благодійний акустичний вечір за участю лідера гурту «Без Обмежень» Сергія Танчинця та сольної співачки Джері Хейл в ресторані «Кіфлик».

З перших хвилин доля вже випробовує характер новонароджених і ми маємо їх підтримати всіма силами! Змінити світ важко, але з маленьких, важливих дій все стає можливим!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling