Политика

Стало известно имя бойца, погибшего 10 января в АТО (фото)

11 января 2018 07:06

Старший солдат Володимир Анадимб загинув поблизу Новолуганського від значної кроовтрати після влучання осколка гранати в шию.

Про смерть буковинця повідомив голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук, пише Україна Молода.

"Від імені Чернівецької обласної державної адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним та близьким військового Володимира Борисовича Анадиба (Анадимба, - ред)", - ідеться в повідомленні, опублікованому від імені голови ОДА в Чернівцях.

Прес-служба Чернівецької ОДА вказує, що Володимир Анадимб ніс службу у 4-му батальйоні "Донбас-Україна" (можливо, 46-му батальйоні, - ред), захищав східні рубежі нашої держави від російської агресії. За іншими повідомленнями, загиблий служив у 2-му батальйоні спеціального призначення "Донбас" 15-го окремого полку Національної гвардії України.

Володимир Анадимб народився 1986-го року на Херсонщині, але згодом переїхав на Буковину, де одружився у 2007 році.

У подружжя Володимира та Надії Анадимбів двоє синочків. Родина, яка втратила батька, проживає в селі Тереблече Глибочицького району Чернівеччини.

Обласний комісар Чернівецької області Володимир Швидюк повідомив, що Володимир Анадимб помер дорогою до лікарні після травми, отриманої під час гранатометного обстрілу.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling