Общество

Львовские студенты специально приехали в зону АТО - поздравить гвардейцев (фото)

11 января 2018 10:22

Військовослужбовців Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, які виконують службово-бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, відвідав аматорський студентський театр «Сад» з міста Львова.

До аматорського театру увійшли студенти з Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівської комерційної академії.

«Я бачив, що ця підтримка військовим дуже потрібна. Виступ вертепу - це те, чого не вистачало гвардійцям в Різдвяні свята. Адже вони нині виборюють незалежність і не можуть почути різдвяну колядку вдома за святковим столом», - поділився своїми враженнями капелан Нацгвардії отець Роман.

Під керівництвом головного режисера Юлії Бондаренко та старости театру Наталії Ковальчук колектив театру привітав нацгвардійців із Різдвом Христовим, показав вертеп-виставу про народження Ісуса Христа, заспівав колядки та пригостив запашною львівською кавою.

«Несподівано та дуже приємно, що Львівські студенти завітали до нас в це найвеличніше християнське свято. І пори те, що ми не маємо можливості відсвяткувати Різдво в колі сім’ї, присутність творчого колективу надало святу сімейного затишку», - розповів майор Олег Гуменюк.

На завершення нацгвардійці подякували аматорському колективу за чудовий різдвяний виступ.

Студентський театр «Сад» вже втретє приїжджає на Різдво в зону АТО.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling