Криминал

Стало известно, кто "минировал" вчера киевскую электричку

10 января 2018 15:18

Полиция задержала мужчину за ложное сообщение о минировании электропоезда сообщением «Киев-Фастов». Об этом сообщает ГУ Нацполиции в Киевской области.

Им оказался 48-летний киевлянин, который сообщил о минировании, чтобы развеять тоску.

Вчора ввечері чоловік напідпитку зателефонував до служби «102» та повідомив, що в електропотязі «Київ-Фастів» лежить вибухівка. В ході перевірки слідчо-оперативна група вибухонебезпечних предметів не виявила.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців, які проаналізували, звідки саме надійшов телефонний дзвінок, встановили підозрюваного та передали прикмети колегам патрульним його і затримали на площі в місті Фастів. 48-річний киянин пояснив, що телефонував до поліції від нудьги.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Наразі вирішується питання про обрання відносно чоловіка міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling