Политика

Бойцы оперативного командования "Юг" усовершенствовали свои профессиональные навыки

30 декабря 2017 18:27

Військовослужбовці управління оперативного командування «Південь» здали контрольні заліки з бойової підготовки.

На Чорноморському полігоні відбулися польові заняття, під час яких офіцери управління оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗС України здали контрольні заліки з бойової підготовки в умовах максимально наближених до бойових, а також вдосконалили свої професійні навички та методичну майстерність.

Під час проведення контрольних заліків з вогневої, інженерної підготовки, тактичної медицини та військової топографії головну увагу було зосереджено на підвищенні індивідуальної підготовки кожного військовослужбовця, вдосконаленні методів роботи з управління підлеглими в різних умовах обстановки, закріпленні практичних умінь і навичок та ефективного їх застосування на полі бою.

За словами керівника занять, начальника відділу бойової підготовки управління підготовки оперативного командування «Південь» полковника Миколи Коновалюка, під час польових занять відбувався обмін практичним досвідом, набутим військовими під час виконання завдань в районі проведення АТО.

— Офіцери управління в польових умовах продемонстрували високий рівень підготовки, що надасть їм змогу у майбутньому досягти поставленої мети, — підкреслив офіцер.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling