Общество

Гвардейцы поздравили жителей Украины с наступающим Новым годом (видео)

30 декабря 2017 15:02

Вся країна в приготуваннях та нестримному очікуванні новорічної ночі, до якої залишається два дні. Прес-служба Національної гвардії в святковому привітанні українському народу надсилає побажання та підтримку всім тим, хто вірить та пишається своїми бійцями.

«В кінці кожного року ми згадуємо, якими були ті 365 днів: всі важливі події, найкращі миті та найдорожчих людей. Ми поспішаємо встигнути сказати і зробити щось дуже важливе», – говориться у відео.

Відомо, що 2017 рік був для людей випробуванням на єдність та витримку славнозвісного «українського гену», що незважаючи ні на що, бореться за свободу та мир в Україні.

Полковник Віктор Голумбівський, начальник відділу інформаційної підтримки Іміджево-видавничого центру НГУ у відеопривітанні сказав: « … я хочу, щоб ми зібрали всі свої сили та мужність і надихнули Україну вірою та надією на перемогу», адже саме ця мрія зараз на вустах у кожного, саме це побажання на новий рік найчастіше звучить останні 3 роки.

Наступний 2018 рік – це старт ціленаправленої, щасливої та розвиненої держави. України, яка виховує розумних та здорових дітей, вона відкриває всі двері можливостей для молоді і дарує стабільність та мир народу.

З Новим роком, гвардійці. Нехай Бог оберігає вас та підтримує всі ваші прагнення! Розвитку тобі, Гвардіє!Сильних та гідних службовців у твоїх лавах!

З Новим роком, країно!


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling